Om oss

Om oss

CoolnHeat startades 2008 och ombildades till aktiebolag 2011. Verksamheten består av installation och service av värmepumpar, luftkonditionering och vitvaror i Göteborg med omkringliggande kommuner.

Företaget är certifierat i klass 1 enligt den svenska Köldmedieförordningen och gällande EU-förordningar som rör vilka företag som får arbeta med köldmedier. Alla som gör arbeten för CoolnHeat har också personliga certifikat.

 

Full service – det lovar vi!
Vi skiljer oss från andra genom att vara ett helserviceföretag som tar hand om allt från dimensionering till installation och underhållsservice. Det är en stor fördel för dig eftersom du inte behöver oroa dig för vem som ska installera eller vart du vänder dig om det skulle bli något fel på din anläggning.

Vi tar hand om allt utan att blanda in andra – det garanterar vi!

Kvalitet – från minsta skruv till största värmepump
Genom åren har vi lärt oss mycket. Det viktigaste är att kvalitet kostar – och lönar sig i längden! Därför arbetar vi bara med kända och beprövade varumärken som vi själva litar på. Och det gäller såväl själva anläggningarna som installationsmaterialet.

 

Vision
CoolnHeat ska vara nära kunden och ge bästa servicen genom att erbjuda marknadens bästa anläggningar, professionellt utförda arbeten och ett trevligt bemötande. Det är våra kunder värda!